آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین
دوست من سلام امیدوارم که حالتون عالی و پر از انرژی باشید علیایی هستم، در خدمت شما هستم با یکی دیگر از آموزش های رایگان تحت عنوان آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین که قصد داریم تمامی مواردشو با زبان ساده با هم یاد بگیریم.
هاست لینوکس، هاستی است که میتوان آن را به عنوان بهترین هاست برای وردپرس در نظر گرفت. دو کنترل پنل دایرکت ادمین و سی پنل بیشترین طرفدار را دارند. پنل دایرکت ادمین نسبت به سی پنل گرافیک ضعیف تری دارد اما باز هم مورد استفاده اکثربت قرار دارد. در این مقاله آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین را به شما ارائه خواهیم داد.
مراحل نصب وردپرس در دایرکت ادمین
بعد از خرید هاست دایرکت ادمین، یوزرنیم و پسوردی از طرف شرکتی که هاست را تهیه کرده اید در اختیار شما قرار داده میشود. با استفاده از آنها وارد هاست خود شوید. در نوار بالا گزینه ای تحت عنوان File Manager وجود دارد. وارد آن شوید و در بخش باز شده گزینه ی public html را پیدا کنید. این بخش روت اصلی هاست شماست.
1. نحوه ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین
در مرحله اول، برای نصب وردپرس نیاز به دیتابیس دارید. در صفحه Home کنترل پنل MySQL Management را انتخاب کنید تا وارد بخش مدیریت پایگاه داده خود در هاست دایرکت ادمین شوید.
تمام پایگاه داده هایی که تا به الان ایجاد کرده اید در اینجا قابل مشاهده و مدیریت است. روی دکمه Create new Database کلیک کنید.
مواردی که در ادامه مشاهده مینمایید:
- Database Name: یک نام دلخواه برای دیتابیس خود انتخاب کنید. هنگام انتخاب اسم دیتابیس باید به این موضوع هم دقت داشته باشید که نام دیتابیس به حروف کوچک و بزرگ حساس است؛ پس حتما نام و پسورد را در یک جای امن نگهداری کنید.
- Database Username: یک نام انتخاب کنید تا به این دیتابیس دسترسی داشته باشد. پیشنهاد میشود نام پایگاه داده و نام کاربری را بصورت متفاوت انتخاب کنید.
- Username Password: در این بخش باید یک رمز پیچیده انتخاب کنید که شامل اعداد، حروف کوچک و بزرگ انگلیسی و کاراکترها باشد.
- Confirm Password: پسوردی که در فیلد بالا ثبت شده را عینا یک بار دیگر در فیلد confirm password وارد کنید. در نهایت هم دکمه create database رو بزنید.
2. دانلود وردپرس
تا این بخش از آموزش نصب وردپرس ، ایجاد دیتابیس را با هم یاد گرفتیم. حالا نوبت آن رسیده است که به سراغ دانلود آخرین نسخه وردپرس برویم. پیشنهاد ما این است که برای امنیت بیشتر آخرین نسخه وردپرس را از سایت اصلی وردپرس دانلود نمایید و به سایر سایت ها که وردپرس ارائه میدهند اعتماد نکنید.
برای دانلود آخرین نسخه وردپرس میتوانید به آخر همین مقاله مراجعه کنید و بصورت مستقیم دانلودتون رو انجام بدین و ازش لذت ببرید…
3. آپلود فایل های وردپرس بر روی هاست
برای نصب وردپرس مانند تصویر زیر به پنل دایرکت ادمین بروید و وارد File Manager شوید.
پس از آن وارد پوشه Public_html شوید و فایل هایی را که دانلود کرده اید را در آنجا آپلود کنید.
- پوشه Public_html مهم ترین پوشه هر هاست یا هر سایت است که تمامی فایل ها داخل آن نگهداری و ذخیره میشوند.
برای بارگذاری فایل ها دکمه + را در منوی سمت چپ بزنید و یا گزینه Upload Files را انتخاب نمایید.
در آخر پس از دریافت پیام موفقیت آمیز بودن دکمه “Click here to go back” را بزنید و به ادامه نصب وردپرس بپردازیم.
4. Extract کردن فایل وردپرس
حال در این مرحله نوبت آن رسیده است که فایل هایی که در مرحله قبل دانلود کرده و در هاست خودمان آپلود کردیم را از حالت زیپ خارج کنیم. برای این کار کافیست ابتدا فایل مورد نظر را انتخاب کرذه و سپس گزینه Extract را در نوار بالا بزنیم. یا حتی میتوانیم بر روی فایل راست کلیک کرده و دکمه Extract را بزنید. بعد از انجام این کار شاهد 3 پوشه تحت عنوان wp-admin، wp-content، wp-includes و تعدادی فایل دیگر خواهیم بود که همگی در پوشه ای به نام WordPress قرار دارند.
نکته مهم: همان طور که قبلا هم به این موضوع اشاراه شد. پوشه ی public_html ریشه یا هسته سایت ما است که فایل های وردپرس حتما باید در آن قرار گیرند. چون هر فایلی که اینجا قرار داده شود، با دادن آدرس سایت بالا می آید. بعنوان مثال اگر آدرس سایت شما www.miladalizadeh.ir است زمانی میتوانید سایت وردپرس خود را مشاهده نمایید که آدرس www.miladalizadeh.ir/wordpress زده شود. در نتیجه لازم است که تمامی فایل های مربوط به وردپرس را انتخاب کرده و آنها را به مسیر صحیح خود انتقال دهیم. برای انجام این کار تمامی فایل ها را انتخاب نموده و با زدن گزینه ی copy یا move آن را به داخل پوشه public_html انتقال دهید.
5.نصب وردپرس
تا این مرحله ما دیتابیس سایت خود را ایجاد کرذیم و فایل های مربوط به وردپرس را هم در مسیر صحبح خود قرار دادیم. حالا به مرحله اصلی نصب وردپرس در Direct admin می رسیم. مرورگر خود را باز کنید و آدرس دامنه خود را در یکی از تب های مرورگر بزنید. بعد از این کار، اگر تمامی کار ها را به درستی انجام داده باشید با تصویر زیر روبرو خواهید شد در غیر اینصورت باید یک بار دیگر تمام مراخل قبل را بررسی نمایید. بر روی دکمه “بزن بریم” کلیک کنید.
در ایم مرحله باید یک سری موارد را به صورت دقیق وارد نمایید که کوچک ترین اشتباه میتواند از ورود شما به سایتتان جلوگیری کند.
مواردی که باید پر شود شامل نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور است. در مرحله اول این موارد را ایجاد کردیم. مقدار میزبان پایگاه داده را برابر localhost قرار میدهیم. می توانید برای امنیت بیشتر پیشوند جدول را تغییر دهید. اما اگر در سطح مبتدی هستید پیشنهاد میشود که هیچ گونه تغییری در این مورد اعمال نکنید.
بعد از اینکه تکمیل نمودن تمامی این فیلد ها حال نوبت آن رسیده است که روی دکمه فرستادن کلیک نمایید.
در مرحله بعد نوبت به وارد کردم اطلاعات مهم سایت میرسد. باید در ایم مرحله اطلاعات سایت خود را با دقت وارد کنید.
فیلدهایی که در این صفحه مشاهده خواهید کرد و باید تکمیل شوند:
- عنوان سایت : سایت شما علاوه بر دامنه، یک عنوان یا نام هم دارد که برای نمایش نام سایت در title مرورگر است. با توجه به موضوع سایت یگ اسم برای سایتتان انتخاب نماییدو این موضوع را نیز بدانید که بعداً میتوانید از تنظیمات سایت خود این نام را تغییر دهید.
- نام کاربری: نام کاربری که در این صفحه وارد می کنید، در واقع یورزنیم اکانت مدیر سایت برای ورود به پیشخوان وردپرس است. این نام کاربری را در جایی امن ذخیره نمایید و آن را در دسترس افراد متفرقه قرار ندهید.
- رمز عبور: در ابتدا به صورت خودکار، وردپرس برای شما رمزی قدرتمند می سازد که میتوانید از آن استفاده کنید. اما میتوانید آن را پاک کنید و پسورد دلخواه خود را وارد کنید و از آن استفاده نمایید و همانند نام کاربری باید آن را هم در یک جای امن قرار دهید و در دسترس عموم قرار ندهید.
- ایمیل شما: در این فیلد هم باید ایمیل خود را ثبت کنید. با کمک این ایمیل، می توانید فعالیت های مختلفی مثل بازیابی رمز اکانت مدیریت را داشته باشید. پس حتما ایمیلی ثبت کنید به آن دسترسی داشته باشید.
یک گزینه دیگر که در پایین صفحه می بینید، تحت عنوان نمایش به موتورهای جستجو. اگر نمی خواهید سایت را تا نهایی شدن در معرض ایندکس موتورهای جستجو قرار دهید و از ورود خزنده های گوگل جلوگیری کنید تیک این گزینه را فعال نمایید. بهتر است در تمامی سایت هایی که در آینده قرار است آنها را طراحی کنید، ابتدا این گزینه را فعال نمایید و بعد از تمام شدن طراحی سایت تیک این گزینه را بردارید.
نکته: بهنر است برای یوزر و پسورد مدیریت خود از کلمه “admin” استفاده نکنید. چون این کار باعث میشود که هکر ها راحت تر به سایت شما نفوذ کنند.
پس از اینکه بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک کردید، صفحه زیر برای شما باز خواهد شد. نمایش این تصویر بدین معنا است که سایت شما به درستی راه اندازی شده است. به همین سادگی.
افزونه های استفاده شده در این مقاله
Password
ندارد2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با سلام در mysqlیک جدول ایجاد کردم که شامل نام کاربری و رمز مشتریان است.حالا میخواهم در ورد پرس به این پایگاه داده و جدول متصل شوم تا مشتریان با فرم ورود وارد صفحه مربوط به خود شوند و اطلاعات شخصی خود را مشاهده کنند.برای متصل شدن به پایگاه داده و خواندن اطلاعات جدول نیاز به کمک دارم لطفا راهنمایی بفرمایید.
درود وقت عالی بخیر
از داخل هاست وارد بخش phpmyadmin بشید
اگر هاست شما سی پنل هستش از شما یوزر نیم پسوردی نخواهد خواست و مستفیما وارد phpmyadmin خواهد شد اما اگر از هاست دایرکت ادمین استفاده می کنید وارد پابلیک اچ تی ام ال بشید و فایل wp-config.php رو پیدا کنید و ادیت کنید و از داخل این فایل اطلاعات یوزر و پسورد دیتابیس رو پیدا کنید سپس در بخش phpmyadmin موقع ورود اطلاعات رو بزنید و وارد جداول دیتابیس بشید
اگر بازم سوالی داشتین بفرمایید دقیق تر راهنماییتون کنم
موفق باشید