حل مشکل فعال سازی ssl رایگان

دوست من سلام امیدوارم که حالتون عالیو پر از انرژی باشید
میلاد علیزاده هستم در خدمت شما هستم با یک آموزش بسیار ویژه تحت عنوان آموزش حل مشکل فعال سازی ssl رایگان
رفع مشکل فعال سازی ssl رایگان
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه که در هاست میزبانی خود زمانی که می خواهید از ssl رایگان letsencrypt استفاده کنید با ارور زیر مواجه میشید!؟
Could not execute your request
2022/11/05 06:57:25 [INFO] acme: Registering account for admin@localhost.localdomain 2022/11/05 06:57:26 Could not complete registration acme: error: 400 :: POST :: https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/new-acct :: urn:ietf:params:acme:error:invalidEmail :: Error creating new account :: contact email “admin@localhost.localdomain” has invalid domain : Domain name does not end with a valid public suffix (TLD) Certificate generation failed.
اگر به متن ارور توجه داشته باشید می گوید هاست شما با ایمیل admin@localhost.localdomain نمی تواند داخل سایت letsencrypt.org ثبت نام کند و برای اینکار شما باید ایمیل پیشفرض رو از طریق سرور مجازی خود تغیر دهید و از ایمیل دیگری برای اینکار استفاده کنید که در زیر نحوه ی تغییر ایمیل رو بهتون آموزش میدم.
مهم : برای حل این مشکل باید با سرور مجازی و نحوه ی مدیریت آن آشنایی داشته باشید. چنانچه از هاست استفاده می کنید برای حل این مشکل با میزبان سایت خود در تماس باشید اما اگر خودتون سرور مجازی دارید طبق آموزش های زیر جلو برید.
برای اینکه کار شما راحت باشه و زیاد با دستورات لینوکسی درگیر نشید ابتدا نرم افزار winSCP رو دانلود کنید سپس طبق مراحل زیر جلو برید.
برای ادامه ی آموزش شما نیاز دارید که اطلاعات زیر را داشته باشید.
- آی پی سرور یا نام دامنه
- user ورودی به روت سرور (معمولا root می باشد)
- پسورد ورود به روت سرور
- port سرور
اگر به هر دلیلی به موارد بالا دسترسی ندارید، باید از مدیر سرور خود سوال کنید.
خب حالا نرم افزار رو باز می کنیم و مانند تصویر زیر یک سری اطلاعات ازمون می خواد اونارو باید وارد کنیم تا بتوانیم به روت سرور متصل بشیم و تغیرات لازم رو انجام بدیم.

اگر پنجره ی بالا برای شما نمایش داده نشد روی عبارت New Site کلیک کنید.
حال در این مرحله در بخش host name باید ای پی یا اسم دامنه رو وارد کنید در بخش port number باید پورت مخصوص سرور خودتون رو وارد کنید user name باید یوزر کاربری روت سرور رو وارد کنید و در بخش password باید پسورد ورودی روت سرور رو وارد کنید که بعد از وارد کردن اطلاعات بالا، با صفحه ی زیر مواجه خواهید شد که در سمت راست صفحه باید روی پوشه ی …. کلیک کنید تا یک مرحله عقب برگردد (در تصویر پوشه ی …. مشخص شده است)

بعد از کلیک روی بخش مشخص شده، وارد پوشه ی usr بشید سپس وارد پوشه ی local بشید سپس وارد پوشه ی directadmin بشید سپس وارد پوشه ی data بشید سپس وارد پوشه ی users بشید سپس وارد پوشه ی admin بشید.
راستی اگر از شهر تبریز هستین ما یک دوره ای رو تحت عنوان آموزش وردپرس در تبریز برگزار کردیم که به صورت صفر تا صد تمامی موارد وردپرس رو یاد میگیرید که برای مشاهده ی سرفصل ها روی این لینک کلیک کنید.
در این مسیر یک فایل به اسم user.conf موجود می باشد که مانند تصویر زیر روی این فایل راست کلیک کنید سپس روی عبارت Edit کلیک کنید.

الان در فایل باز شده دکمه های CTRL + F رو بفشارید تا یک باکس سرچ در صفحه ایجاد شود و در این صفحه عبارت email= را سرچ کنید و در لاین 16 به جای admin@localhost.localdomain از یک ایمیل دیگری قرار بدین سپس پنجره را ببندین و YES را بزنید تا تغیرات اعمال شده ذخیره شود.

تبریک می گویم شما تونستین با موفقیت این مشکل رو داخل سرور خودتون برطرف کنید.
چنانچه در هر کدام از مراحل به مشکل خوردین یا سوالی داشتین از بخش نظرات پاسخگوی شما هستیم.
درباره میلاد علیزاده وکیلی
میلاد علیزاده هستم مدرس دوره های آموزش برنامه نویسی در شهر تبریز که فعالیت خودم رو از سال 95 در زمینه ی طراحی و میزبانی وبسایت شروع کردم. هدف من از راه اندازی این وبسایت ارائه ی آموزشی متفاوت همچنین اشتغال محور و پروژه محور هستش که هنرجو بعد از آموزش بتواند با دانش و تجربه ای کافی مستقیما وارد بازار کار شده و در زمینه ی برنامه نویسی کسب درامد کند.
نوشتههای بیشتر از میلاد علیزاده وکیلی1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
ممنون بسیار مفید بود