رفع مشکل error establishing a database connection در وردپرس
دوست من سلام امیدوارم که حالتون عالی و پر از انرژی باشید علیایی هستم، در خدمت شما هستم با یکی دیگر از آموزش های رایگان تحت عنوان آموزش رفع ارور error establishing a database connection در وردپرس که قصد داریم تمامی مواردشو با زبان ساده یاد بگیریم.
بروز خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده و طریقه رفع آن در وردپرس
خطای Error Establishing a Database Connection یا همان ارور مربوط به برقراری ارتباط با پایگاه داده از جمله ارورهایی است که تعداد زیادی یا حتی در مواقعی میشود گفت تمامی کاربران سیستم مدیریت محتوای وردپرس را با مشکل مواجه میکند. موقعی کاربران مبتدی با این مشکل روبه رو می شوند نگران شده و سر در گم میشوند که برای رفع این مشکل باید چه اقدامی انجام دهند. ما در این مقاله قصد داریم صفر تا صد این مشکل را بررسی کنیم و در نهایت آن را رفع کنیم. با ما همراه باشید…
موقعی با این خطا روبه رو خواهید شد که سایت در اتصال به پایگاه داده یا دیتابیس به مشکل خورده باشد. امروز میخواهیم به ساده ترین روش ممکن رفع مشکل این ارور را به شما آموزش دهیم تا آن لذت ببرید…
علت عدم برقراری ارتباط با پایگاه داده
با توجه به مطالب بالا بروز خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده یکی از خطاهایی است که هر سایتی میتواند با آن مواجه شود. زمانی شما با این خطا روبه رو خواهید شد که یکی از اطلاعات پایگاه داده را به اشتباه وارد کنید. اطلاعات پایگاه داده شامل نام دیتابیس، نام کاربری و رمز عبور میشود که هر یک از آنها برای اتباط بین پایگاه داده و وردپرس بسیار حائز اهمیت و مهم است.
یکی دیگر از خطا هایی که ممکن است باعث بروز این مشکل شود این است که اطلاعات دیتابیس را تغییر دهید و یا سرور پایگاه داده پاسخگو نباشد. در این صورت هم دیتابیس شما با مشکل مواجه خواهد شد و یک سری اختلال در آن به وجود خواهد آمد. اما توجه داشته باشید که این خطا از طرف سرور میباشد.
مواجه شدن کاربران سایت شما با این ارور اصلا خوشایند نخواهد بود. میتواند به طور مستقیم روی روند پیشرفت سایت شما تاثیر گذار باشد. به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنیم که در کوتاه ترین زمان ممکن این مشکل سایتتان را بررسی و رفع کنید. برای این اقدام باید راه حل درستی پیدا کنید و سایتتان را برای نمایش صحیح آماده کنید.
در این مقاله قصد داریم تا بسیاری از راه حل های کاربردی برای رفع این مشکل را با شما در میان بگذاریم. تا از این روش ها استفاده کنید و در سریع ترین زمان سایتتان را برای بهره برداری کاربرانتان آماده کنید.
یک نکته کاربردی میخوام بهت بگم اونم اینه که شما میبایست در فایلهای وردپرس سایتتان یک سری تغییرات را اعمال کنید. توصیه میکنیم قبل از هر اقدامی، یک نسخه پشتیبانی از سایت خود بگیرید. تا احیانا در صورت رخ دادن هرگونه اشتباه، قادر باشید فایلها و اطلاعات سایت خود را به حال اولیه بازگردانید.
بررسی پوشه wp-admin
اولین گامی که میتوانید بردارید این است که پوشه wp-admin را در هاست خود بررسی کنید. چنانچه در آن خطای “One or more database tables are unavailable / The database may need to be repaired” نمایش داده شد، بدین معناست که شما باید دیتابیس خود را تعمیر کنید.
برای تعمیر دیتابیس باید وارد پنل مدیریتی هاست خود شوید و فایل wp-config.php را ویرایش نمایید. قطعه کدی که در زیر برای شما قرار داده شده است را قبل از عبارت ” That’s all, stop editing! Happy blogging” قرار دهید:
define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
پس از قرار دادن این قطعه کد حالا باید فایل را ذخیره کنید و آدرس دامنه سایتتان را در مرورگر وارد کنید. اما توجه داشته باشید که باید بعد از دامنه سایت، عبارت “wp-admin/maint/repair.php” را وارد کنید. همانند مثال زیر:
www.yoursite.com/wp-admin/maint/repair.php
نوجه داشته باشید که در عبارت بالا به جای “yoursite.com”، باید آدرس اینترنتی سایت خودتان را وارد کنید. در ادامه شاهد یک صفحه مشابه تصویر زیر خواهید بود. این صفحه یک دکمه تحت عنوان ” تعمیر پایگاه داده” دارد که شما میتوانید با کلیک کردن بر روی آن، پایگاه داده خود را تعمیر کنید.

راه حل بعدی، بررسی فایل wp-config.php
یکی از مهمترین فایلها در روند نصب وردپرس، فایلی بنام wp-config.php است. این فایل بدلیل داشتم اطلاعات اساسی مثل جزئیات پایگاه داده نظیر نام دیتابیس، نام کاربری، رمز عبور و هاست دیتابیس اهمیت بسیار بالایی دارد.
محتوای این فایل بهصورت زیر است:
define('DB_NAME', 'database-name'); define('DB_USER', 'database-username'); define('DB_PASSWORD', 'database-password'); define('DB_HOST', 'localhost');
اگر نام و نام کاربری دیتابیس را تغییر دادید لازم است که بررسی کنید که تغییرات در این فایل هم لحاظ شده باشد. میبایست همه اطلاعات صحیح باشند. پس از آن گزینهی DB_Host را در حالت پیشفرض قرار دهید. برای این کار باید مقدار آن را برابر Localhost قرار دهید. البته ممکن است شرکت هاستی که از آن استفاده میکنید اسم دیگری را برای آن مشخص کرده باشد. پس بهتر است با آنها در ارتباط باشید و اسم فایل را از آنها بپرسید.
بهترین راه این است که برای رفع مشکل، به جای نام پایگاه داده از آدرس آی پی آن استفاده کنید. کد زیر را در فایل ذکر شده وارد کنید:
define('DB_HOST', '127.0.0.1');
دیدگاهتان را بنویسید