وردپرس چیست؟
دوست من سلام امیدوارم حالتون عالی و پر از انرژی باشید.
میلاد علیزاده هستم قصد دارم در این مقاله بهتون بگم چرا باید وردپرس را یاد بگیریم و در مورد معایب و مزیت های وردپرس باهاتون صحبت کنم.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک cms یا به عبارتی یک سیستم مدیریت محتوا سایت ساز هستش که می توانیم توسط آن، هرگونه وبسایت شرکتی، فروشگاهی، آتلیه، شخصی، دانلودی، موزیک و ویدیو رو طراحی کنیم.
تاریخچه وردپرس
جالب است بدانید مت مولنوگ بنیان گذار وردپرس هستش که وردپرس را در 27 مِی سال 2003 به صورت رسمی رونمایی کرده است. در ابتدا وردپرس یک cms کد بازی (اوپن سورس) بود که بیشتر توسط وبلاگ نویسان برای نوشتن مقاله های آموزشی (مانند بلاگفا) با دسترسی های محدود مورد استفاده قرار می گرفت .
اما پس از مدتی با بروز رسانی های متعدد و پشتیبانی بسیار قوی و اضافه کردن امکانات پیشرفته، مورد استفاده ی عموم مردم در زمینه ی طراحی انواع وبسایت شرکتی، شخصی، فروشگاهی، موزیک و…. قرار گرفت.
وردپرس چیست و توسط وردپرس چه وبسایت هایی رو می تونیم طراحی کنیم؟
اغلب افراد قبل از شروع به یادگیری وردپرس با این سوال مواجه میشن که اصلا با وردپرس می تونیم هر وبسایتی رو طراحی کنیم؟ یا برای طراحی سایت های وردپرسی نیاز به دانش کدنویسی داریم؟ اگر بله در چه حدی؟ اگر خیر بس چطوری میتونیم سایتی رو بدون نوشتن کد، طراحی کنیم؟ توی این مقاله میخوام یک بار برای همیشه این موضوع رو برای شما روشن کنم بس با من همراه باشید.
برای طراحی سایت با وردپرس نیاز داریم کدنویسی رو یاد بگیریم یا خیر؟
طراحی سایت با وردپرس به دو شکل هستش.
- طراحی سایت های وردپرسی با کدنویسی
- طراحی سایت های وردپرسی بدون کدنویسی
بزارید یک مثال براتون بزنم،طراحی سایت های وردپرسی بدون کدنویسی مانند استفاده از کنترل برای عوض کردن کانال تلوزیون هستش! جالب شد نه؟! شما زمانی که با کنترل یک کانال رو عوض می کنید یا صدای تلوزیون رو کمو زیاد می کنید در واقع از یک ابزاری برای نیاز خود استفاده می کنید و در نتیجه به هدف خودتونم می رسید!
در طراحی سایت با وردپرس و بدون کدنویسی هم به این شکل هستش، ما می خواهیم سایتی رو طراحی کنیم اما چون دانش کدنویسی نداریم از ابزار هایی برای طراحی وبسایتمان استفاده می کنیم و در نتیجه به هدف خود می رسیم! اما اولین چیزی که به ذهنتون می رسه اونم اینه که خب اونوقت در نهایت بتونیم سایت های ساده طراحی کنیم! اما اینطوری نیست الان میگم چرا!؟
نقطه مقابل افرادی که کدنویسی بلد نیستن، افرادی هستند که مهارت کدنویسی رو به صورت کامل بلد هستن و یک سری قالب های وردپرس و افزونه های وردپرس رو کدنویسی می کنن که شمایی که کدنویسی بلد نیستین بتونین با استفاده از این قالب و افزونه ها (ابزارهای طراحی سایت) یک سایت حرفه ای رو طراحی و پیاده سازی کنید.
شاید باورتون نشه ولی توسط این افزونه ها و قالب های آماده می تونید سایتی مثل دیجی کالارو هم طراحی کنید بدون اینکه یک خط کدنویسی انجام بدین! برای همین ما در شهر تبریز یک دوره ی آموزشی با عنوان آموزش وردپرس در تبریز رو تدریس می کنیم که شما بعد از شرکت در این دوره می توانید هر سایتی رو بدون نیاز به یک خط کدنویسی طراحی و پیاده سازی کنید. برای شرکت در این دوره کلیک کنید.
طراحی قالب های وردپرسی با کدنویسی با چه شکلی هستش؟
برای اینکه بتوانیم یک سایت وردپرسی رو با استفاده از کدنویسی و بدون استفاده از ابزار های آماده طراحی کنیم نیاز هستش که چندین زبان رو یاد بگیریم که به ترتیب میخوام بهتون توضیح بدم که از کجا باید شروع کنید.
شما برای یادگیری کدنویسی باید گام به گام جلو برید و اولین گام برای یادگیری کدنویسی تحت وب آموزش html css هستش که ما در همین راستا یک دوره ای رو طراحی کردیم که شما در 28 ساعت ویدیو آموزشی با پشتیبانی مادا مالعمر و به صورت پروژه محور html css رو به صورت کامل یاد میگیرید برای مشاهده ی دوره می توانید روی این لینک کلیک کنید.
بعد از دوره ی آموزشی html css شما باید یکی از زبان های برنامه نویسی از جمله php,c#,phyton و …. رو یاد بگیرید که بتوانید یک وبسایت رو به صورت صفر تا صد طراحی کنید.
منظور از افزونه های وردپرس چی هستش؟
افزونه های وردپرس یک سری قابلیت هایی هستند که با نصب آن ها می توانیم یک امکانات جدید رو به وبسایت وردپرسیمون اضافه کنیم!
مثلا افزونه ای داریم به اسم ووکامرس که توسط اون می تونیم قابلیت فروش محصول رو به وبسایتمون اضافه کنیم و کلی افزونه ی آماده رایگان و تجاری وجود داره که ما می تونیم با نصبشون قابلیت های جدیدی رو توی وبسایتمون اضافه کنیم که ما در کلاس های آموزشی وردپرس به صورت حضوری در تبریز تمامی این موارد رو توضیح دادیم.
منظور از قالب های وردپرسی چی هستش؟
قالب های وردپرسی یک سری تم های آماده ای هستند که توسط برنامه نویسان وردپرس کدنویسی شده و قابلیت نصب روی وردپرس را دارد!
ما با یادگیری وردپرس چه نوع وبسایت هایی رو می تونیم طراحی کنیم؟
شما وبسایتی هایی مثل دیجی کالا، وبسایت هایی مثل پاپ موزیک، وبسایت هایی مثل دیوار، وبسایت هایی مثل بامیلو مثل اسنپ رو با امکانات ویژه می توانید بدون یک خط کدنویسی طراحی و پیاده سازی کنید.
جالبه بدونید 70 درصد وبسایت ها، در حال حاضر با cms محبوب وردپرس طراحی شده اند و اکثر طراحان سایت با دانش وردپرس توانسته اند ماهانه بالای 10 ملیون تومان کسب درامد کنن!
آیا بازار کار طراحی سایت با وردپرس اشباع شده است؟
یادگیری وردپرس زیاد زمان بر نیست! هر شخصی می تواند در عرض نهایتا 3 ماه وردپرس رو به صورت کامل یاد گرفته و در زمینه ی طراحی وبسایت فعالیتش را شروع کند اما ماندن در این عرصه کار هر شخصی نیست چرا که تجربه های زیادی نیاز هستش که بتوان هر گونه وبسایت ها با هر گونه ظاهر و با هرگونه خواسته ی کارفرما (مشتری) طراحی و پیاده سازی کرد.
بس نگران نباشید، شاید هر شخصی بتواند وارد این بازار کار بشود اما هر شخصی نمی تواند به عنوان طراح سایت موفق در این عرصه فعالیتش را ادامه دهد.
نکته ی مهم
وردپرس رو با هر شخصی بخواین یاد بگیرید سعی کنید مدرس وردپرس تجربه ی کافی برای طراحی و تدریس وردپرس رو داشته باشه و حتما به صورت پروژه محور آموزش بده که شما بتوانید علاوه بر دانایی، توانایی انجام هر گونه پروژه ی طراحی وبسایت رو هم به دست بیارید.
این مقاله به صورت مدام آپدیت خواهد شد.
درباره میلاد علیزاده وکیلی
میلاد علیزاده هستم مدرس دوره های آموزش برنامه نویسی در شهر تبریز که فعالیت خودم رو از سال 95 در زمینه ی طراحی و میزبانی وبسایت شروع کردم. هدف من از راه اندازی این وبسایت ارائه ی آموزشی متفاوت همچنین اشتغال محور و پروژه محور هستش که هنرجو بعد از آموزش بتواند با دانش و تجربه ای کافی مستقیما وارد بازار کار شده و در زمینه ی برنامه نویسی کسب درامد کند.
نوشتههای بیشتر از میلاد علیزاده وکیلی
دیدگاهتان را بنویسید